Kantelbakken

Beschikbaar voor machines van 0,5 tot 32 ton

Waarom een kantelbak?

De kantelbak is specifiek ontworpen voor het nivelleren en creëren/afwerken van taluds, het graven van vijvers, en vele andere werkzaamheden bij tuinaanleg. Dankzij de ruime bak en lange, vlakke bodem in combinatie met de cilinders verloopt het afwerken en nivelleren moeiteloos. Zelfs op schuine vlakken of wanneer de machine niet waterpas staat.

Constructie

  • De kantelbak tot en met klasse 40 is uitgerust met één cilinder en kan tot 2x 45° kantelen. De bak is voorzien van een vasthoudventiel. De slangen kunnen op één centraal punt tussen de adapterplaten worden aangesloten.
  • De kantelbak vanaf klasse 45 is voorzien van twee cilinders en kan tot 2x 45° kantelen. Naast het vasthoudventiel heeft deze bak ook smoorventielen. Hier geldt eveneens dat de slangen van de machine op een centraal punt tussen de adapterplaten kunnen worden aangesloten.

De bak is standaard voorzien van horizontale slijtstrippen waarbij het zand/klei tussen de strippen blijft zitten en zo een beschermende laag vormt tegen slijtage van de kuip.

Materialen

Wat schuift dat?

Kies het gewicht van je machine voor een prijsindicatie
0.5 TON
32 TON
prijsindicatie:
...

Bekijk de opties

Mogelijke ophanging

CW00

CW40

S30

S80

OQ40

OQ80

SW01

SW21

Beschikbare breedtes

80cm

240cm

Inhoud / gewicht indicatie

46ltr

2270ltr

77kg

1976kg

Benieuwd naar alle specificaties?

De voordelen van GP op een rij

Andere wensen aan je bak?

Neem gerust contact met ons op. In samenspraak met jou maken we een complete maatwerk bak!