Puinbakken

Beschikbaar voor machines van 0,5 tot 32 ton

Waarom een puinbak?

De puinbak (ook wel spijlenbak of lattenbak) is uitermate geschikt voor spitten, zeven en lichte sloopwerkzaamheden. Voor zwaardere machines geschikt voor diverse sloopwerkzaamheden, het opbreken van bestrating en het verladen van puin.

Constructie

Geoptimaliseerde spijlafstand voor de meest gebruikte zeef werkzaamheden. Afhankelijk van de toepassing heeft de bak een specifiek doordachte vorm. Bekijk onze modellen voor exacte informatie.

Materialen

Wat schuift dat?

Kies het gewicht van je machine voor een prijsindicatie
0.5 TON
32 TON
prijsindicatie:
...

Onze modellen op de catwalk

CW basis model (PBS)

De PBS is ons standaard model. Onze engineers hebben de bak geoptimaliseerd om de beste kwaliteit te waarborgen. De PBS heeft een vlakke achterkant waardoor de bak stabiel op de aanhanger blijft liggen en niet wegrolt.

S-type flat top model (PBST)

Het zweedse S-type is in volle opmars. Je ziet het op steeds meer machines en is met zijn vlakke bovenkant sterk in opbreekkracht.

Klinker model (PBK)

Geschikt voor het oprieken van klinkerbestrating. Heeft een grotere bakopening en een langere vlakke bodem. De spijlen lopen vloeiend door tot aan de koker zodat de klinkers niet kapot rollen tegen de koker.

Heavy duty (PBH)

Puinbak PBH is geschikt voor lichte tot normale sloopwerkzaamheden en ander werk rondom puin.

Reinforced (PBR)

Puinbak PBR is geschikt voor de zwaarste werkzaamheden in rotsachtige bodem en bij zware sloopwerken. De bak is behalve de koker, volledig gemaakt uit HB400.

Straatriek model (STRT)

Perfect met een tiltrotator voor het oprieken van klinkerstraatwerk en het vlak trekken van beddingen. Door de grote breedte van de bak werk je efficient en kun je veel meters maken.

Tandje erbij? bekijk de opties

Mogelijke ophanging

CW00

CW40

S30

S80

OQ40

OQ80

SW01

SW21

Beschikbare breedtes

40cm

250cm

Inhoud / gewicht indicatie

32ltr

1500ltr

34kg

2250kg

Benieuwd naar alle specificaties?

De voordelen van GP op een rij

Andere wensen aan je bak?

Neem gerust contact met ons op. In samenspraak met jou maken we een complete maatwerk bak!