Rupsplaten

Beschikbaar voor machines van 0,5 tot 130 ton

Rupsplaten van goede kwaliteit

Afhankelijk van de werkzaamheden en de type machine zijn er vele soorten rupsplaten toe te passen. 1 rips bulldozer platen hebben meer grip en de vaak voorkomende 3 ribsplaten zijn beter voor gebruik op hardere ondergronden. De hele grote en zware machines lopen vaak op dragline of klapper rijwerk.

Constructie

Geproduceerd door onze partner in kwaliteit ITM Intertractor. OEM leverancier voor onder andere Liebherr, Wirtgen, Vögele, Hitachi en Komatsu.

Wat schuift dat?

Je kunt op werkdagen nog dezelfde dag een reactie van ons verwachten.

Onze modellen op de catwalk

3 ribs platen

De meest voorkomende platen zijn de 3 ribs platen. Ze hebben grip op zandgrond maar lopen ook nog soepel op harde ondergronden.

2 ribs platen

2 ribs platen zorgen voor iets meer grip maar laten de machine ook minder soepel lopen.

1 ribs platen

1 ribs platen hebben het meeste grip maar lopen slecht op harde ondergronden. Deze platen zijn enkel geschikt voor bulldozer kettingen.

dragline

De draglines zijn ontworpen voor grote zware machines om de bodemdruk zo goed mogelijk te verdelen en om schade aan de rijschotten te beperken.

Met de kwaliteit van

ITM Intertractor

Ff een ander plaatje

Kwaliteit haal je bij GP

GP is sterk in revisie

Is het rijwerk van jouw machine toe aan vervangende onderdelen, onderhoud of sta je echt met stukken? In de werkplaats bij GP maken we jouw rijwerk in een handomdraai weer zo goed als nieuw. Door onze grote voorraad hebben we dit vaak snel voor je geregeld.

De voordelen van GP op een rij

Opzoek naar passende rupsplaten?

Neem gerust contact met ons op. Ons deskundig personeel vindt de juiste rupsplaat voor jou!