Rubber pads

Beschikbaar voor machines van 0,5 tot 80 ton

Rubberpad van goede kwaliteit

Rubber roadliners, bolt-on pads en clip-on pads worden vaak gebruikt als een machine met stalen kettingen vaak op straatwerk moet werken. Met een rubberpad kun je het rijwerk uitrusten met een extra rubber laag ter voorkoming van schade.

 

Er zijn verschillende smaken in te kiezen die af kunnen hangen van het huidig rijwerk en het type arbeid wat er mee verricht gaat worden.

Constructie

Geproduceerd door onze partner in kwaliteit ITM Intertractor. OEM leverancier voor onder andere Liebherr, Wirtgen, Vögele, Hitachi en Komatsu.

Wat schuift dat?

Je kunt op werkdagen nog dezelfde dag een reactie van ons verwachten.

Onze modellen op de catwalk

Roadliner

De roadliner is ter vervanging van de rupsplaat. In de basis is dit een rupsplaat waarop een laag rubber gevulkaniseerd zit.

Bolt-on pad

De bolt-on rubber pad wordt met een moer bevestigd op de betaande 3 ribs rupsplaat doormiddel van de draadeindes aan de onderkant van de rubberpad.

Clip-on pad

De clip-on rubber pad wordt bevestigd op de  bestaande 3 ribs rupsplaat doormiddel van 2 hoekijzers die je op de uiteindes van de rupsplaat kunt klemmen.

Onze partner in kwaliteit

GP staat voor kwaliteit en daarom zoeken wij leveranciers die dezelfde standaard hanteren. In het Duitse ITM die veel OEM onderwagens verzorgd vonden wij onze vertrouwde partner.

ITM Intertractor

Kwaliteit haal je bij GP

GP is sterk in revisie

Is het rijwerk van jouw machine toe aan vervangende onderdelen, onderhoud of sta je echt met stukken? In de werkplaats bij GP maken we jouw rijwerk in een handomdraai weer zo goed als nieuw. Door onze grote voorraad hebben we dit vaak snel voor je geregeld.

De voordelen van GP op een rij

Opzoek naar passende rubber pads?

Neem gerust contact met ons op. Ons deskundig personeel vindt de juiste rubberpad voor jou!